Lezing

Lezing eerstelijnszorgcongres ‘Waarmee kan ik u helpen?’, november 2017

Ik ben in te huren als motivational speaker, als deskundige (onderwijs/arbeidsparticipatie/zorg) of als cultuurwetenschapper. Welke van deze drie vormen je ook kiest, als spreker sluit ik direct aan bij mijn publiek. Mijn lezingen kenmerken zich door een mix van (ervarings)deskundigheid en visie. Ik spreek voor een publiek van acht tot tweeduizend mensen.

Motivational speaker
Het delen van mijn levensverhaal en de keuzes die ik in mijn leven maak, blijkt voor anderen vaak inspirerend te zijn. Wat voor mij vanzelfsprekend is, is dat voor hen niet. Door over mijzelf en mijn leven te vertellen, geef ik anderen een nieuwe kijk op hun eigen keuzes en persoonlijke ontwikkeling.

Onderwijs, arbeidsparticipatie en zorg
Naast het delen van mijn persoonlijke verhaal ben ik ook in te huren voor het geven van lezingen op het gebied van onderwijs, arbeidsparticipatie en zorg. Hierbij focus ik op vernieuwing en klantgerichtheid en maak ik gebruik van  mijn jarenlange kennis en ervaring op deze gebieden.

Cultuur
Tot slot geef ik als cultuurwetenschapper en neerlandicus lezingen over kunst, literatuur en cultuurtheorie. Denk hierbij aan onderwerpen als het naturalisme in de literatuur, een boekbespreking van ‘De avonden’ van Reve of  beeldvorming van gender en diversiteit in de media.