Lezing

Lezing eerstelijnszorgcongres ‘Waarmee kan ik u helpen?’, november 2017

Ik ben in te huren als dagvoorzitter, motivational speaker of  inhoudelijk deskundige (op de gebieden onderwijs, arbeidsparticipatie en zorg).

Welke van deze drie je ook kiest, als spreker sluit ik direct aan bij mijn publiek. Mijn lezingen kenmerken zich door een mix van deskundigheid en visie. Ik spreek voor een publiek van acht tot tweeduizend mensen.

Dagvoorzitter
Als dagvoorzitter zorg ik voor diepgang, inhoud en ontspanning. Ik bereid elke opdracht inhoudelijk voor, waardoor ik de vraag achter de vraag kan stellen en ik goed aansluit bij het doel van de bijeenkomst of organisatie. Natuurlijk voeg ik hieraan een persoonlijke touch toe!

Motivational speaker
Het delen van mijn levensverhaal en de keuzes die ik maak, blijkt voor anderen vaak inspirerend te zijn. Wat voor mij vanzelfsprekend is, is dat voor hen niet.  In mijn lezingen sla ik de brug van mijn persoonlijke leven naar de professionele ontwikkeling van mijn publiek.

Onderwijs, arbeidsparticipatie en zorg
Tot slot ben ik in te huren voor het geven van interactieve lezingen op het gebied van onderwijs, arbeidsparticipatie en zorg. Hierbij focus ik op vernieuwing en klantgerichtheid en maak ik gebruik van  mijn jarenlange kennis en ervaring op deze gebieden.